fbpx

Taal

nl Nederlands
nl Nederlands

Multi-sportkampen van Sportivun

Technologische ontwikkelingen, van smartphones tot spelcomputers, kennen veel positieve kanten, maar absoluut ook mindere. Zeker voor kinderen, die het plein massaal hebben ingeruild voor het digitale speelveld. Buitenspelen is voor veel kinderen geen vanzelfsprekendheid meer en dat is jammer, omdat het supergoed is voor zowel de motorische als cognitieve ontwikkeling van kinderen. Bij Sportivun zetten we dan ook graag onze expertise in om beweegmomenten te creëren voor kinderen en multi-sport is daar een perfect voorbeeld van!

Wat is multi-sport?

In teamverband, individueel of binnen een thema: bij multi-sport is niets te gek en komt alles aan bod! Multi-sport bij Sportivun betekent te gekke multi-sport (dag)kampen en multi-sportdagen in schoolvakanties voor kinderen tussen de vier en zestien jaar oud. Het verschil tussen een multi-sport dagkamp en een multi-sportkamp is dat er bij een multi-sportkamp een overnachting op de kamplocatie zit inbegrepen. Dit is, net als bij o.a. de voetbalkampen en tenniskampen van Sportivun, mogelijk vanaf elf jaar. De thuisbasis van het kamp is altijd een sporthal, van waaruit we ook sportfaciliteiten in de buurt opzoeken.

Op onze multi-sportkampen gaan deelnemers op ontdekkingsreis door verschillende thema’s van sport en bewegen. Zo vindt er een teamsportdag plaats, waarop we onder andere voetballen, basketballen, knotshockeyen en handballen. Daarnaast is er een mix-dag, met bijvoorbeeld volleybal, freerunning en frisbee. Daar ervaar je ook hoe het is om ‘blind’ te sporten, zodat je jezelf nog meer bewust wordt van je omgeving. Hoe gaaf is dat! Ook individuele en racketsporten komen aan bod en last but not least gaan we helemaal los tijdens de FUNdag.

Competente begeleiders

De multi-sport (dag)kampen en multi-sportdagen van Sportivun staan onder leiding van gymdocenten en andere sportprofessionals die dagelijks sport- en beweegactiviteiten verzorgen voor kinderen. Zij letten erop dat er op een verantwoorde manier wordt gesport.

Belangrijk onderdeel daarvan is natuurlijk voldoende eten, drinken en pauzehouden. Pauzemomenten en momenten om met je nieuwe kampvriendjes en vriendinnetjes te chillen zijn er genoeg. Het is tenslotte vakantie! Ook gaan we uit van een uitgebalanceerd dieet, waarbij er af en toe – nogmaals: het is tenslotte vakantie – mag worden gesnoept.

Coronaprotocol

Zolang het nodig is werken we bij Sportivun vanuit een aangescherpt coronaprotocol. Dit betekent onder andere dat we speciale kampbubbels hebben en het sociale contact tot een minimum beperken. Alle benodigde informatie hierover vind je bij onze Veelgestelde Vragen. De belangrijkste boodschap die we hebben, is dat je jouw volledige inschrijfbedrag terugkrijgt indien een sportkamp of -activiteit vanwege de coronamaatregelen niet kan doorgaan.

Lijkt het jou te gek om allerlei verschillende sporten en spellen te doen, en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken? Wil je er misschien achter komen welke sport het beste bij je past? Of kun je simpelweg nooit stilzitten in je vakantie en wil je een onvergetelijke tijd beleven? Bekijk dan hieronder wanneer we bij jou in de buurt zijn!


Sportivun in 2021: Ontdek & Beleef!

In de schoolvakanties van 2021 pakt Sportivun het grootser aan dan ooit. Al onze sportkampen organiseren we volgens het thema Ontdek & Beleef. Kort gezegd draait Ontdek & Beleef om jezelf, je nieuwe kampvriendjes en -vriendinnetjes én een heleboel gave sporten en spellen beter leren kennen. En dat brengen we zowel qua uitstraling, aankleding als met onze programma’s op een bijzondere manier in de praktijk. Benieuwd naar het hele verhaal van Ontdek & Beleef? Klik hier!© Sportivun. All rights reserved.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?