fbpx

Taal

nl Nederlands
nl Nederlands

Sportieve kinderfeestjes van Sportivun

Je verjaardag is misschien wel de allerleukste dag van het jaar. Iedereen feliciteert je, je krijgt toffe cadeautjes en als klap op de vuurpijl mag je ook nog eens je kinderfeestje vieren voor al je vriendjes en vriendinnetjes! Maar ieder jaar blijft de vraag: wat ga je doen tijdens je feestje?

Misschien wil je als een aap door bomen slingeren of over obstakels springen om aan krokodillen te ontkomen. Verkleed als Mario de slechterik Bowser verslaan om prinses Peach te redden. Of samen met je vrienden schitteren in de Champions-finale. Dit én meer is allemaal mogelijk als kinderfeestje bij Sportivun!

Lees snel verder voor alle informatie over onze sportieve kinderfeestjes!

Red de Dierentuin

Help! Alle apen zijn ontsnapt uit het apenverblijf en rennen rond in de dierentuin. Ze hebben de hulp van jou, je vriendjes en vriendinnetjes nodig om ze veilig thuis te brengen. Slinger, klauter, ren en spring om de apen te redden van alle krokodillen, leeuwen en giftige slangen! dit is apenkooien zoals je nog nooit gezien hebt!

Zo kan jouw Red de Dierentuin-kinderfeestje eruitzien.

Mario Levels

It’s-a-me…Mario! Heb je er altijd al van gedroomd om te leven in de wereld van Mario, Luigi, Peach en Bowser? Die droom kan werkelijkheid worden tijdens jouw Mario Levels-kinderfeestje. Voltooi alle levels, versla Bowser en breng prinses Peach veilig thuis.

Zo kan jouw Mario Levels-kinderfeestje eruitzien.

Bubbelvoetbal Champions

Rennen, beuken en bouncen! Oh ja, en af en toe trap je tegen een voetbal. Bubbelvoetbal is de droom van iedere stuiterbal, omdat je letterlijk een stuiterbal wordt! Tijdens jouw kinderfeestje werken we toe naar de grote finale. Stapje voor stapje word je een betere bubbelvoetballer, tot het tijd is voor die allesbeslissende wedstrijd… Wie wordt de allerbeste bubbelvoetballer?

Zo kan jouw Bubbelvoetbal Champions-kinderfeestje eruit zien.

Kraak de Kluis

Kreeg je tijdens de gymles nooit genoeg van bunkertrefbal, knotshockey of Water & Vuur? Tijdens dit multi-sport kinderfeestje bepaal jij welke sporten en spellen er gespeeld worden! Aan de activiteiten die je kiest, voegen we spannende challenges toe. Halen jullie alle challenges, dan volgt er een cijfercombinatie waarmee de kluis gekraakt kan worden. Welke beloning ligt er daar op jullie te wachten?

Zo kan jouw Kraak de Kluis-kinderfeestje eruitzien.

Street Tennis

Een tennisparty zoals je nog nooit hebt gezien! Je hebt geen luxe tennisbaan nodig om jouw favoriete spelletje te spelen. Tijdens het Street Tennis-kinderfeestje zoeken we een pleintje of parkeerplaats bij jouw in de buurt op. Die plek toveren we om tot tennisbaan, waar jij, je vriendjes en vriendinnetjes allerlei oefeningen doen. Je verdient tennisbadges door de oefeningen goed uit te voeren. Behaal je alle badges? Dan krijg je een Sportivun Tennisdiploma. En we sluiten jouw Street Tennis-kinderfeestje af met het enige echte Street Tennis Tournament. Gaaf!

Zo kan jouw Street Tennis-kinderfeestje eruitzien.

Bobo bakt een taart!

Kleuters opgelet! De belangrijkste gebeurtenis in jouw kleuterleven – je verjaardag – kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom heeft Sportivun kindervriend Bobo gevraagd een geweldig kinderfeestje voor jou en al je vriendjes en vriendinnetjes te organiseren. Nou, dat is gelukt! Een bloedstollende eierrace, ingrediënten blind proeven en het bakken van een overheerlijke taart: Bobo komt in levende lijve langs om je kinderfeestje onvergetelijk te maken!

Zo kan jouw Bobo-kinderfeestje eruitzien.

Je eigen kinderfeestje samenstellen of meer te weten komen over alle verhaallijnen en thema’s? Bel dan met 035 – 30 30 035 of vul onderstaand contactformulier in!

Outdoor

Wil je tijdens jouw kinderfeestje lekker buiten spelen? Ga dan voor het outdoor kinderfeestje. Hierbij speel je levend stratego en speel je archery tag. Levend stratego is gebaseerd op het bordspel stratego maar dan in levende lijve! Archery tag is een soort trefbal maar dan met pijl en boog.

Zo kan jouw Outdoor-kinderfeestje eruitzien.


Contactformulier kinderfeestjes


© Sportivun. All rights reserved.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?