fbpx
nl Nederlands

Kinderfeestje – Bubbelvoetbal Champions

Passen naar je medespeler, schieten op een klein doeltje of slalommen tussen pylonen: doodgewone voetbaloefeningen, maar probeer ze maar eens te doen terwijl je in een grote, opblaasbare bal zit! Tijdens jouw Bubbelvoetbal Champions-kinderfeestje tovert een sportieve begeleider van Sportivun jou, je vriendjes en vriendinnetjes om tot professionele bubbelvoetballers. En dan is het tijd voor de alles beslissende Champions-finale… Word jij de Frenkie of Memphis van het bubbelvoetbal?

Is dit jouw favoriete feestje? Maak dan de keuze uit een van de onderstaande pakketten:

Pakket A

Een uur lang bubbelvoetballen op een veld of in een gymzaal bij jou in de buurt. Een pauze is niet inbegrepen bij dit pakket; het draait puur om bubbelvoetbalplezier. Pakket A is ideaal als je bijvoorbeeld van plan bent thuis te lunchen of te dineren.

Pakket B

Binnen dit pakket zetten we het veld of de gymzaal anderhalf uur lang op z’n kop! Tussendoor zorgen wij voor een Sportivun-bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en een zakje chips voor iedere deelnemer.

Pakket C

Liefst twee uur lang rennen, beuken en bouncen. Een pauze is inbegrepen, waarbij iedere deelnemer een bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en zakje chips krijgt. Ook gaan we tijdens het kinderfeestje cup cakes maken, versieren en natuurlijk opeten. Jammie!

Meer informatie of jouw kinderfeestje boeken? Bel dan met 035 – 30 30 035 of vul onderstaand contactformulier in!


Contactformulier kinderfeestjes


© Sportivun. All rights reserved.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?