fbpx

Taal

nl Nederlands
✔️ Sportiviteit ✔️ Veiligheid ✔️ Fun
nl Nederlands

Voetbalverenigingen

Hoe gaat u als voetbalvereniging om met alle ontwikkelingen in de sportwereld? Zoals consumentisme, het verschijnsel waarbij een individu lid is van een vereniging en ervan uitgaat dat de balans tussen kosten (contributie) en opbrengsten (gebruikmaken van faciliteiten) in zijn of haar voordeel uitslaat. Consumentisme domineert steeds meer het gedrag van mensen ten aanzien van sportclubs. Waarom hebben sportscholen bijvoorbeeld aan populariteit gewonnen, ondanks de relatief hoge prijs van een lidmaatschap? Onder andere omdat ze flexibiliteit (je kunt 24 uur per dag sporten) combineren met kwaliteit (goede faciliteiten, begeleiding en programma’s).

Bij Sportivun zijn we ervan overtuigd dat ook de plaatselijke voetbalvereniging zo populair kan zijn als de sportschool. Dat leden bij de club blijven, ook nadat ze naar de middelbare school gaan of starten met hun studie. En welke rol Sportivun speelt in het bewerkstelligen hiervan, verschilt per vereniging.

Ontlasten waar mogelijk

Onze belangrijkste boodschap is dat Sportivun het bestuur en de vereniging ontlasten waar mogelijk. We zoeken nadrukkelijk de samenwerking met de voetbalclub, waarbij we ervoor zorgen dat verenigingen op technisch gebied een ontwikkelingsslag maken. Zo dragen we op dit moment bij een voetbalvereniging de verantwoordelijkheid voor de totstandkoming, uitvoering en ontwikkeling van het technisch beleid van de gehele jeugdopleiding. We sturen trainers aan en vertalen de visie van de club naar het veld.

Voor een andere vereniging focussen we ons op breedtesportteams: we leiden jeugdtrainers op om het voetbalniveau club breed op te krikken. De selectieteams blijven bij die club onder de hoede van de Hoofd Jeugdopleiding.

En bij weer een andere club bevindt onze rol zich hoofdzakelijk in het ondersteunen tijdens evenementen en exploiteren van de accommodaties voor onze voetbalkampen en de clinics van Voetbalschool Sportivun.

Nog enkele voorbeelden van activiteiten waar Sportivun een rol in kan spelen:

 • Het begeleiden en/of opleiden van (jeugd)trainers;
 • Het aanstellen en/of opleiden van een Hoofd Jeugdopleiding;
 • Specifieke trainingen – zoals hersteltraining, fysieke training en individuele training – zowel binnen de jeugd als bij bijvoorbeeld het eerste elftal van de club;
 • Clinics van Voetbalschool Sportivun;
 • Thematrainingen en -activiteiten, waaronder bubbelvoetbal;
 • Ondersteuning bij verenigingsactiviteiten;
 • Ondersteuning en/of aansturing van bestuur/commissies/penningmeester.

Het is afhankelijk van de behoeften van een vereniging op welke manier we onze bijdrage leveren. We stemmen dit volledig op maat af en zijn daarin flexibel. En we zijn daarbij in staat om alles te doen op het gebied van voetbalinhoudelijke ondersteuning!

Zoekt uw vereniging een partij die een frisse blik werpt op het huidige beleid en als partner een bijdrage levert in de uitvoering van dit technisch beleid, in de breedste zin van het woord, zoek dan niet langer! Vul onderstaand contactformulier in of bel met 035 30 30 035 voor een nadere kennismaking.


Contactformulier voetbalverenigingen
0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?