fbpx

Taal

nl Nederlands
nl Nederlands

Voetbalschool van Sportivun

Tijdens teamtrainingen wordt er hard gewerkt aan tactiek en partijvormen. De focus ligt vooral op het functioneren als team en jouw rol daarbinnen. Voor spelers die op individueel vlak hun techniek, balgevoel, passingskills en passeerbewegingen willen verbeteren, organiseert Voetbalschool Sportivun toffe clinics!

Het individu staat centraal

Bij Voetbalschool Sportivun geven we zoveel mogelijk aandacht aan de individuele speler. Waar er met teamtrainingen altijd getraind wordt op het samenspelen en overspelen, vinden wij het belangrijker dat spelers de bal goed kunnen aannemen, dribbelen en verwerken. De aandacht ligt dus volledig bij de kwaliteiten van de individuele speler.

Je kunt deelnemen aan een cyclus van tien clinics, waarbij je ook de optie hebt om aan de eerste of laatste vijf clinics deel te nemen. De clinics duren een uur en vijftien minuten en vinden in de regel plaats op de vrijdagavond. Onze toptrainers, die in het bezit zijn van tenminste een TC 3-/UEFA C-diploma, verzorgen de clinics.

Bovendien ontvangt iedere deelnemer een eigen Sportivun-tenue. Hoe vet is dat! Heb jij al een Sportivun-tenue van een eerder voetbalkamp? Neem dan contact met ons op na je boeking, want dan krijg je €10,- terug op je inschrijfbedrag!

Themaclinics

Het kan ook voorkomen dat we een cyclus van themaclinics organiseren. Dan leer je bijvoorbeeld verdedigen als een Italiaanse slager, passen als een Spaanse koning of dribbelen volgens de Braziliaanse samba. Zo word jij dé specialist op jouw positie!

Bekijk hieronder waar en wanneer er weer een nieuwe cyclus clinics van Voetbalschool Sportivun op het programma staat en meld je aan! 


Bekijk alle voetbalschool clinics

Er is momenteel geen voetbalschool.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?