fbpx

Taal

nl Nederlands
✔️ Sportiviteit ✔️ Veiligheid ✔️ Fun
nl Nederlands

Tennisles van Sportivun

Binnen Sportivun vinden we het te gek om onze passie voor sport en bewegen te delen met anderen. Een plek waar we veel mensen met eenzelfde voorliefde vinden, is op de tennisbaan. Vanuit Sportivun Tennis, de tennistak van Sportivun, verzorgen gecertificeerde trainers van Sportivun tennislessen bij verschillende verenigingen.

Tijdens de lessen staat plezier centraal. Wanneer je iets leuk vindt om te doen, is de kans immers groter dat je ermee doorgaat en dat je inzet toont om beter te worden. Door dat plezieraspect te integreren in de oefeningen en trainingsvormen, hebben we dus de sleutel in handen om van liefhebbers écht goede tennissers te maken!

Doelgroepen

Natuurlijk verschilt het per doelgroep hoe competitief een tennisles is. Jonge kinderen willen misschien kennismaken met de sport, waar jongeren die al tien jaar tennissen zo goed mogelijk willen worden. Senioren kunnen vooral op zoek zijn naar het sociale aspect en rolstoeltennissers zien in tennis een ideale uitlaatklep om actief te zijn. Bij tennislessen van Sportivun Tennis is iedereen welkom, ongeacht niveau of leeftijd. Het draait volgens ons namelijk om het proces – voldoen in de persoonlijke behoefte met plezier als leidraad – en absoluut niet om de uitkomst, zoals altijd winnen of kampioen worden.

Zogezegd verzorgen we tennislessen bij verschillende tennisverenigingen. Bekijk hieronder waar en wanneer we training geven. Voor sommige lessen is het nodig lid te worden van de betreffende vereniging, maar dat is zeker niet altijd het geval!

Hieronder vind je tevens de kleurentabel (actueel per 1 januari 2022) op basis waarvan we de kleurenindeling hanteren bij jeugdlessen. Onze indeling start vanaf ‘rood’. Na categorie ‘groen’ stapt de jeugd over op gele tennisballen.

Leeftijdtabel kleuren tennis
0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?