fbpx

Taal

nl Nederlands
✔️ Sportiviteit ✔️ Veiligheid ✔️ Fun
nl Nederlands

Guppies Tennis & Guppies Voetbal

Hoe ingewikkeld is het voor een jong kind om te starten met een nieuwe sport? Nieuwe mensen, nieuwe locatie, nieuwe regels, een nieuw spel, vaardigheden die je moet leren en ook nog eens een trainer waar je naar moet luisteren en die je opdrachten geeft. Als je je verplaatst in het jonge kind, realiseer je jezelf dat starten met een nieuwe sport een hele onderneming is. Het Guppies-programma van Sportivun verkleint de stap om te starten en maakt deze onderneming leuk! Passend bij de belevingswereld van jonge kinderen tussen de drie en zes jaar oud.

Het Guppies programma

Het Guppies-programma van Sportivun is onder te verdelen in twee stromingen: Guppies Tennis en Guppies Voetbal. Het doel van beide programma’s is om kinderen voor te bereiden op een lidmaatschap bij een tennis- of voetbalvereniging. Wat dit betekent? Dat we kinderen laten wennen aan allerlei zaken die we als volwassenen heel normaal vinden. Op tijd komen, spullen meenemen, luisteren naar de trainer, samenwerken met andere kindjes en leren begrijpen waar dat gekke tennis of voetbal eigenlijk over gaat. Door ze dat te laten begrijpen, vinden ze zelf de motivatie om het spelletje daadwerkelijk leuk te gaan vinden! En zo bevorderen we de latere instroom van kinderen in een lesgroep of team bij een vereniging.

Natuurlijk heb je bij zowel tennis als voetbal bepaalde vaardigheden nodig om het spel goed te kunnen spelen en dus besteden we daar – op een laagdrempelige manier – voldoende aandacht aan. Maar we werken ook aan zaken die belangrijk zijn in de ontwikkeling als mens. Denk aan doorzetten, samenwerken, slim zijn en tegen je verlies kunnen. Binnen het Guppies-programma verdienen kinderen stickers voor zowel technische als persoonlijke vaardigheden.

En hoe Guppies Tennis en Guppies Voetbal er concreet uitzien? Je krijgt tien lessen, verzorgd door een professionele trainer die gespecialiseerd is in deze jonge doelgroep, waarbij de laatste les een knotsgek Guppies Fiësta is! De lessen duren drie kwartier. Daarnaast ontvang je een stickerboekje voor al je verdiende Guppies-stickers. Cool!

Wil jij kennismaken met de wondere wereld van tennis of voetbal? Bekijk dan snel wanneer we bij jou in de buurt actief zijn met ons Guppies-programma!


Bekijk het Guppies aanbod

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?