fbpx

Taal

nl Nederlands
nl Nederlands

Sportactiviteiten

Bij Sportivun willen we zoveel mogelijk kinderen laten zien hoe gaaf en gezond het is om te sporten en bewegen. Tijdens schoolvakanties doen we dat met onze welbekende sportkampen, maar ook buiten de vakantieperioden zetten we ons in om ons sportplezier te delen, middels verschillende toffe sportactiviteiten.

Sportivun Voetbal & Sportivun Tennis

Zo hebben we de laatste jaren veel aandacht besteed aan het doorontwikkelen van de voetbal- en tennistak van Sportivun. Vanuit Sportivun Voetbal hebben we onze eigen Voetbalschool! In een cyclus van tien voetbalclinics (meedoen aan de eerste of laatste vijf clinics is mogelijk; er vinden ook gratis kennismakingsclinics plaats) word je de baas over de bal. De clinics van de Voetbalschool staan in het teken van persoonlijke ontwikkeling, waarmee ze de ideale aanvulling vormen op groepstrainingen bij je eigen club, waar het vooral draait om het teamproces.

Daarnaast organiseren we Voetbal Fundagen: eendaagse voetbalfestijnen waarop alle toffe voetbalspellen en attributen uit de kast worden gehaald. Denk aan een snelheidsmeter om te meten hoe hard je schiet, spellen als bubbelvoetbal, voetbaldarts en latjetrap en een heuse pannakooi.

Met Sportivun Tennis verzorgen we tennislessen op meerdere verenigingen, waarvoor jij je ook kunt inschrijven. Dit is een zeer gevarieerd aanbod, van de jongste jeugd tot senioren en rolstoeltennis. Bovendien hebben we voor zowel voetballers als tennissers een Guppies-programma: een allereerste kennismaking met de sport voor drie-, vier- en vijfjarigen!

Sportieve kinderfeestjes

Je verjaardag is misschien wel de allerleukste dag van het jaar. Iedereen feliciteert je, je krijgt toffe cadeautjes en als klap op de vuurpijl mag je ook nog eens je kinderfeestje vieren voor al je vriendjes en vriendinnetjes! Maar ieder jaar blijft de vraag: wat ga je doen tijdens je feestje?

Misschien wil je als een aap door bomen slingeren of over obstakels springen om aan krokodillen te ontkomen. Verkleed als Mario de slechterik Bowser verslaan om prinses Peach te redden. Of samen met je vrienden schitteren in de Bubbelvoetbal Champions-finale. Dit én meer is allemaal mogelijk als kinderfeestje bij Sportivun!

Sportdagen

Hoe leuk is het om een hele dag te rennen, vliegen, springen en spelen? Voor alle jonge sportievelingen organiseert Sportivun daarom verschillende, uitdagende sportdagen! Zo vinden er sportdagen in de vakanties plaats, waarbij je één dag kennismaakt met multi-sport bij Sportivun. Ook organiseren we sportdagen tijdens studiedagen: sportdagen op scholen tijdens vrije studiedagen. Een leuke én gezonde besteding van een vrije dag voor alle leerlingen!

Bezoek voor alle informatie over onze activiteiten een van onderstaande sportactiviteiten, of neem contact op middels onderstaand contactformulier.


Contactformulier


© Sportivun. All rights reserved.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?