fbpx

Taal

nl Nederlands
✔️ Sportiviteit ✔️ Veiligheid ✔️ Fun
nl Nederlands

PANNA! Football Experience van Sportivun

Je bent in het stadion van je favoriete voetbalclub. Loopt het veld op, terwijl supporters je toejuichen. Je bent er niet als supporter, maar als profvoetballer. Wauw! Voor miljoenen kinderen blijft het bij een droom om in de voetsporen van Frenkie en Virgil te treden. Bij Sportivun willen we die kinderen de kans geven zo dicht mogelijk bij hun droom te komen. Daarom hebben we – in samenwerking met het voetbaltijdschrift PANNA! – de PANNA! Football Experience ontwikkeld. Een voetbalkamp zoals je nooit eerder zag!

Hoe ziet jouw PANNA! Football Experience eruit?

De PANNA! Football Experience is wezenlijk anders dan de meeste voetbalkampen. Het gaat veel meer om een unieke voetbalervaring dan competitie en prestaties. Het gevoel van kampioen worden. Een topvoetballer zijn. Denk aan een grootse opkomst met fakkels en muziek, PANNA!koeken eten om een overwinning te vieren, gave PANNA! Challenges en het ondertekenen van je allereerste voetbalcontract. Daarnaast ontvang je een te gekke goodiebag en een eigen PANNA!-tenue!

Natuurlijk vinden er ook leerzame trainingen plaats, waarbij je samen met onze toptrainers – die beschikken over tenminste een TC 3-/UEFA C-diploma – werkt aan je pass-, dribbel- en schiettechniek.

Overnachten op de PANNA! Football Experience

Vanaf elf jaar oud is het op sommige locaties mogelijk te overnachten op de kamplocatie. Dat maakt jouw PANNA! Football Experience écht compleet! En omdat het vakantie is, is er uiteraard genoeg tijd voor ontspanning. Denk aan FIFA-toernooien, spelletjesavonden en spannende films!

Coronaprotocol

Zolang het nodig is werken we bij Sportivun vanuit een aangescherpt coronaprotocol. Dit betekent onder andere dat we speciale kampbubbels hebben en het sociale contact tot een minimum beperken. Alle benodigde informatie hierover vind je bij onze Veelgestelde Vragen. De belangrijkste boodschap die we hebben, is dat je jouw volledige inschrijfbedrag terugkrijgt indien een sportkamp of -activiteit vanwege de coronamaatregelen niet kan doorgaan.

Ervaren hoe het is om als een profvoetballer door het leven te gaan? Wacht dan niet langer en vindt hieronder de PANNA! Football Experience bij jou in de buurt!


Sportivun in 2021: Ontdek & Beleef!

In de mei- en zomervakantie van 2021 pakt Sportivun het grootser aan dan ooit. Al onze sportkampen organiseren we volgens het thema Ontdek & Beleef. Kort gezegd draait Ontdek & Beleef om jezelf, je nieuwe kampvriendjes en -vriendinnetjes én een heleboel gave sporten en spellen beter leren kennen. En dat brengen we zowel qua uitstraling, aankleding als met onze programma’s op een bijzondere manier in de praktijk. Benieuwd naar het hele verhaal van Ontdek & Beleef? Klik hier!


Bekijk alle PANNA! Football Experiences

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?