fbpx
nl Nederlands

Kinderfeestje – Outdoor (Coronaproof)

Wil je lekker buiten spelen met jouw kinderfeestje? Coronaproof met enkele voorwaarden levend stratego en archery tag spelen. Dan is het outdoor kinderfeestje geschikt voor jou.

Levend stratego is gebaseerd op het bordspel stratego. Het doel van het spel is om als eerste de vlag van de tegenstander te veroveren. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan want onderweg naar de vlag moet je het opnemen tegen sergeanten, verkenners, maarschalken en bommen.

Dit is een soort trefbal maar dan net even wat extremer. In plaats van elkaar af te gooien met een bal, spelen we namelijk met pijl en boog. Na een kleine oefening en instructie van onze begeleider spelen we archery tag in verschillende vormen. Team tegen team, capture the flag en free for all.

Is dit jouw favoriete feestje? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Het outdoor kinderfeestje is €250 en duurt 1,5 uur met levend stratego, een pauze en archery tag spellen. Tussen al het spelplezier zorgen wij voor een korte pauze. De kinderen krijgen een lekker zakje chips en een bidon met limonade die ze zelf mogen houden.

Meer informatie of jouw kinderfeestje boeken? Bel dan met 035 – 30 30 035 of vul onderstaand contactformulier in!


Contactformulier kinderfeestjes
0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?