fbpx
nl Nederlands

Kinderfeestje – Mario Levels

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes beland je in de wereld van Mario. De jarige job is zelfs verkleed als Mario! De gemene Bowser – gespeeld door de Sportivun-begeleider – heeft prinses Peach gevangen genomen en het is jullie taak om haar te redden. De enige manier om dat te doen is door levels te volbrengen. Muntjes verzamelen, groene en rode schilden werpen, en een rondje Mario Karten: geen klassieker kan ontbreken tijdens jouw levensecht Mario Levels-kinderfeestje!

Is dit jouw favoriete feestje? Maak dan de keuze uit een van de onderstaande pakketten:

Pakket A

Een uur lang nemen jij, je vriendjes en vriendinnetjes het op tegen Bowser. Een pauze is niet inbegrepen bij dit pakket; het draait puur om het sportplezier in de wereld van Super Mario. Pakket A is ideaal als je bijvoorbeeld van plan bent thuis te lunchen of te dineren.

Pakket B

Binnen dit pakket zetten we de gymzaal anderhalf uur lang op z’n kop! Tussendoor zorgen wij voor een Sportivun-bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en een zakje chips voor iedere deelnemer. Lekker!

Pakket C

In het meest uitgebreide pakket knallen jullie liefst twee uur lang door alle levels. Een pauze is inbegrepen, waarbij iedere deelnemer een bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en zakje chips krijgt. Ook gaan we tijdens het kinderfeestje cup cakes maken, versieren en natuurlijk opeten. Bovendien staat er een extra level op het programma: een persoonlijke confrontatie met Bowser. Spannend!

Momenteel is dit kinderfeestje niet te boeken in verband met Corona maatregelen waardoor de binnen accommodaties niet verhuurbaar zijn. Meer informatie of jouw kinderfeestje boeken? Maak je keuze uit onderstaande kinderfeestjes en boek. Of bel met 035 – 30 30 035 of vul onderstaand contactformulier in!


Contactformulier kinderfeestjes


© Sportivun. All rights reserved.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?