fbpx
nl Nederlands

Kinderfeestje – Bobo bakt een taart

De belangrijkste gebeurtenis in jouw kleuterleven – je verjaardag – kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom heeft Sportivun kindervriend Bobo gevraagd een geweldig kinderfeestje voor jou en al je vriendjes en vriendinnetjes te organiseren. Nou, dat is gelukt!

Hoe ziet jouw Bobo kinderfeestje eruit?

Sportivun regelt een te gekke locatie voor je kinderfeestje. Vervolgens komt Bobo liefst twee uur langs om allerlei leuke activiteiten te verzorgen. Win jij de bloedstollende eierrace? En lukt het je alle lekkere ingrediënten blind te herkennen? Naast deze en nog veel meer gave dingen is de kers op de figuurlijke taart het bakken van een échte taart of mooie cakejes! Dat wordt smullen!

Natuurlijk is het voor jonge kinderen niet te doen om twee uur lang gefocust te blijven. En dat is helemaal niet erg. We bouwen genoeg pauzemomenten in om te genieten van een drankje en lekkere snacks. Bovendien maken we een coole groepsfoto en ontvangt de jarige een cadeautje van Sportivun.

Kun jij ook niet wachten om je kinderfeestje samen met Bobo te vieren? Bel dan met 035 – 30 30 035 of vul onderstaand contactformulier in!


Contactformulier kinderfeestjes


© Sportivun. All rights reserved.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?