fbpx

Taal

nl Nederlands
✔️ Sportiviteit ✔️ Veiligheid ✔️ Fun
nl Nederlands

Samenwerking met USV Hercules

Voor alle tennisfanaten tussen de zes en twaalf jaar oud organiseert Sportivun in samenwerking met USV Hercules het tennis dagkamp. Dat betekent tennissen, tennissen en nog meer tennissen in jouw schoolvakantie.

Om de naam van de vereniging eer aan te doen, staan tenniskampen bij USV Hercules in het teken van Griekse helden:

 • Achilles – Achilles had 1 zwakke plek. Wat is jouw zwakke plek? En kun jij de zwakke plek van je tegenstander ontdekken?
 • Atalanta – Was een hele snelle vrouw die alleen trouwde met een man als hij haar kon verslaan tijdens een hardloopwedstrijd. Dit lukte een man door een list te bedenken. Ben jij sneller of slimmer dan Atalanta?
 • Hercules – Hercules, ook bekend als Herakles, stond bekend om zijn kracht. Hij moest als straf ooit twaalf loodzware opdrachten volbrengen, wat hem lukte. Jij zal ook twaalf opdrachten moeten volbrengen, alleen dan op tennisgebied!

Tijdens de tenniskampen bij USV Hercules zullen er ook andere activiteiten, naast het trainen, georganiseerd worden. Tenniskampen duren drie dagen en zijn elke dag van 08:30 – 17:00 uur, waarbij Sportivun alles verzorgd. Dat betekent een eigen bidon, lunch en (gezonde) tussendoortjes! In de weken voorafgaand aan het tenniskamp worden alle helden behandeld tijdens trainingen.


Er zijn momenteel geen tenniskampen

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?