fbpx

Taal

nl Nederlands
✔️ Sportiviteit ✔️ Veiligheid ✔️ Fun
nl Nederlands

Final Funday tijdens clubkampioenschappen btv De Geeren

Tijdens de clubkampioenschappen van btv De Geeren op zaterdag 19 juni organiseert Sportivun een side-event, genaamd Final Funday. De Final Funday staat – zoals de naam doet vermoeden – geheel in het teken van plezier! Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen: een tenniskamp van Sportivun in de zomer- of herfstvakantie in 2021 voor de jeugd en een privé tennisles voor volwassenen.


Zo ziet de Final Funday eruit

Op zaterdag 19 juni claimt Sportivun van 12.00 tot 16.00 uur baan 1 en baan 2 van racketcentrum De Geeren. Op deze banen organiseert Sportivun een middagprogramma vol tennis gerelateerde challenges, zoals tennis bowlen en een rally kampioenschap. Op ieder moment van de middag kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met een voorliefde voor de tennissport deelnemen aan deze challenges. Per challenge verdien je punten en door zoveel mogelijk punten te behalen, maak je kans op de mooie prijzen!

Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl zet Sportivun twee grote springkussens neer op de parkeerplaats van De Geeren: één springkussen voor de jongste jeugd en eentje voor de oudere jeugd. Op de parkeerplaats kun je ook genieten van popcorn.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan de Final Funday van Sportivun? Dan hoef je helemaal niets te doen, behalve aanwezig te zijn op de clubkampioenschappen op 19 juni. Deelname aan de Final Funday is verder helemaal gratis!

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?