fbpx

Taal

nl Nederlands
✔️ Sportiviteit ✔️ Veiligheid ✔️ Fun
nl Nederlands

in samenwerking met

Sportivun logo

Tennis bij btv De Geeren

Natuurlijk is de leukste sportorganisator uit Baarn actief bij de leukste tennisvereniging in Baarn! De samenwerking tussen Sportivun en btv De Geeren houdt in dat Sportivun zich ontfermt over tennislessen bij de vereniging en de tennisbanen gebruikt voor het organiseren van toffe tenniskampen in schoolvakanties.

Op deze pagina lees je alles over onze samenwerking en wat dit voor jou betekent! Btv De Geeren is een tennisvereniging met buiten gravelbanen waar je met je lidmaatschap naast de tennislessen van Sportivun nog meer kan doen namelijk:

 • Gebruik van de buiten gravelbanen van april t/m oktober (ook buiten de lessen om)
 • Gedurende het hele jaar meedoen aan Geerenevenementen
 • KNLTB-competities en -toernooien

Tennisles van Jos!

Namens Sportivun verzorgt de ervaren tennistrainer Jos Pagen de trainingen bij btv De Geeren. Jos woont in Doesburg, is opgeleid aan het CIOS en de ALO in Arnhem en ademt sport. Van Guppie tot senior: hij vindt het te gek om op de baan te staan en zijn liefde voor tennis te delen met andere sportievelingen. Dit, in combinatie met zijn jarenlange ervaring, maakt Jos bovendien dé man om binnen Sportivun als tenniscoördinator verantwoordelijk te zijn voor ons complete tennisaanbod!

Goed om te weten voor de jeugd: als je deelneemt aan een tenniskamp van Sportivun in een schoolvakantie, kom je Jos tegen als trainer! Wil je meer informatie over de trainingen bij btv De Geeren? Of een keer een proefles doen? Dan kun je contact opnemen met Jos via de mail: tennis@sportivun.nl.


Het aanbod: tennislessen

 • Jeugd – Alle tennisliefhebbers – beginner of ervaren – tussen de 6 en 17 jaar oud kunnen deelnemen aan de tennislessen bij btv De Geeren verzorgd door Sportivun voor de jeugd. Je schrijft je in voor een kleurencategorie, bijvoorbeeld ‘Jeugd Oranje’. Die kleurenindeling baseren we op de kleurentabel van Tenniskids, die je hieronder ziet. Daarin hanteren we de categorieën ‘rood’, ‘oranje’, ‘groen’ en ‘geel’, waarbij die laatste categorie bedoeld is voor tennissers tussen de 13 en 17 jaar. Val je binnen categorie ‘blauw’ en wil je lessen volgen? Bekijk dan ons Guppies-programma! Bekijk de lesweken en vakantieweken hier.
Leeftijdtabel kleuren tennis
 • Volwassenen – Vanaf 18 jaar is het mogelijk tennisles bij btv De Geeren te volgen verzorgd door Sportivun voor volwassenen. Je werkt doelgericht aan je tennisvaardigheden en maakt deel uit van een gezellig trainingsteam! Bekijk de lesweken en vakantieweken hier.
 • Geerense Guppies – Ook de allerjongsten maken bij btv De Geeren kennis met de mooie tennissport. Iedere toekomstige toptennisser van 3, 4 of 5 jaar oud kan deelnemen aan een cyclus van zes lessen. Rackets zijn inbegrepen. Uiteraard gaan we niet keihard trainen met deze Guppies. We leren ze de kleinste basis van het tennisspel en laten ze zien wat erbij komt kijken om lid te zijn van een vereniging en trainingen te volgen. Zo stromen ze later makkelijker in bij de vereniging! Je leest er alles over op de pagina van de Geerense Guppies, waar je direct ziet wanneer jouw Guppie kan starten!
 • Privéles – Op individuele basis aan de slag met een persoonlijke tennistrainer? Het trainingsprogramma van maximaal vijf wekelijkse lessen van een uur wordt volledig afgestemd op hetgeen jij aan je spel wil verbeteren!
 • Teamtrainingen – Sportivun introduceert drie nieuwe lesvormen bij btv De Geeren: teamtrainingen, duo privéles & cardiotennis. Tijdens teamtrainingen wordt je team klaargestoomd voor spetterend dubbelspel, door in te zetten op technische aspecten van dubbelspel, jullie positie op de baan en onderlinge communicatie.
 • Duo privéles – Ook hier bepaal jij wat je wil verbeteren aan je tennisspel. Daar werk je samen met jullie privétennistrainer aan. Het grote verschil met de reguliere privéles is dat je samen met iemand anders traint. Bijvoorbeeld je partner, tennismaatje of teamgenoot!
 • Cardiotennis – Een uitdagende conditietraining, die fitnessen combineert met tennisoefeningen. Dit is de ultieme aerobe en anaerobe training voor het hele lichaam, met hartslag verhogende effecten, wat een maximale calorieverbranding oplevert. Je traint op je eigen tennisniveau en met deelnemers die hetzelfde cardiodoel hebben. Dat maakt cardiotennis ook nog eens een sociale aangelegenheid. You’re in it together!

Lid worden bij btv De Geeren

Hieronder vind je alle lesvormen waarvoor je jezelf op dit moment kunt aanmelden. Om tennislessen te volgen bij btv De Geeren verzorgd door Sportivun is lid worden van btv De Geeren verplicht voor iedereen in de zomer. In de winter is lid worden alleen verplicht voor de jeugd in verband met de subsidiëring van de baanhuur bij Racketcentrum De Geeren. Meer informatie en de mogelijkheid om lid te worden van btv De Geeren vind je hier!

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?