fbpx

Taal

nl Nederlands
✔️ Sportiviteit ✔️ Veiligheid ✔️ Fun
nl Nederlands

Atletiekkampen van Sportivun

Atleten opgelet! Sportivun organiseert voor alle atletiekfanaten tussen de zeven en zestien jaar oud namelijk atletiekkampen in jouw zomervakantie!

Hoe ziet jouw atletiekkamp eruit?

Of je nu wil uitzoeken of atletiek iets voor jou is, jezelf wil verbeteren op één onderdeel of simpelweg nóg beter wil worden in alle onderdelen: tijdens de atletiekkampen van Sportivun staat jouw progressie centraal. Je stelt persoonlijke doelen, waar je op individuele basis en in groepsverband aan werkt. Onze gecertificeerde trainers zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau maximaal wordt uitgedaagd. En dat iedereen maximaal plezier heeft natuurlijk, want dat is de sleutel tot succes!

Plezier staat centraal tijdens de atletiekkampen, maar er wordt ook hard getraind, waarbij er speciale aandacht is voor techniek en coördinatie. Ook bootsen we wedstrijdsituaties na, om zo dicht mogelijk in de buurt te komen van wedstrijdspanning. Misschien geeft het je vleugels en verbreek je jouw persoonlijke records!

Coronaprotocol

Zolang het nodig is werken we bij Sportivun vanuit een aangescherpt coronaprotocol. Dit betekent onder andere dat we speciale kampbubbels hebben en het sociale contact tot een minimum beperken. Alle benodigde informatie hierover vind je bij onze Veelgestelde Vragen. De belangrijkste boodschap die we hebben, is dat je jouw volledige inschrijfbedrag terugkrijgt indien een sportkamp of -activiteit vanwege de coronamaatregelen niet kan doorgaan.

Kun je niet wachten om deel te nemen aan een atletiekkamp van Sportivun? Bekijk dan hieronder wanneer we bij jou in de buurt zijn! 


Sportivun Ontdek & Beleef!

In de schoolvakanties pakt Sportivun het grootser aan dan ooit. Al onze sportkampen organiseren we volgens het thema Ontdek & Beleef. Kort gezegd draait Ontdek & Beleef om jezelf, je nieuwe kampvriendjes en -vriendinnetjes én een heleboel gave sporten en spellen beter leren kennen. En dat brengen we zowel qua uitstraling, aankleding als met onze programma’s op een bijzondere manier in de praktijk. Benieuwd naar het hele verhaal van Ontdek & Beleef? Klik hier!


Bekijk alle atletiekkampen

Op dit moment zijn er geen atletiekkampen.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?